Цифрова комплексірована навігаційна система автомобіля спеціального призначення - Александрова, Тетяна Євгенівна; Цебрюк, Іван Вікторович (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2016)
Розглядається структурна схема і алгоритми, реалізовані бортовими обчислювачами автономної і супутникової навігаційних систем, об'єднаних в комплексіровану бесплатформену навігаційну систему автомобіля спеціального призначення.

The structural diagram and algorithms which realized by board computers of autonomous and satellite navigation systems that combined in complexed strapdown navigation system of special purpose vehicles is consider.
Digital complexed navigation system of special purpose vehicles
Keywords: бортові обчислювачі; інтегрування; системи координат; обчислення параметрів Родріга-Гамільтона; autonomous; satellite and complexed navigation systems; board computer; strapdown inertial system