Конюшенко, Т. Г.Гаврюшенко, Катерина ОлександрівнаГладкий, Федір Федорович2023-05-032023-05-032020Конюшенко Т. Г. Технологія модифікованих кулінарних жирів / Т. Г. Конюшенко, К. О. Гаврюшенко, Ф. Ф. Гладкий // Теоретичні та практичні дослідження молодих вчених : зб. тез доп. 14-ї Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів та аспірантів, 1-4 грудня 2020 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – С. 377.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/64771ukфритюрний жиршвидке харчуванняжирижирні кислотиТехнологія модифікованих кулінарних жирівArticle