Новітні підходи щодо струмопровідної частини повітряних ліній електропередачі - Говоров, Пилип Парамонович; Черкашина, Вероніка Вікторівна (GS Publishing Services, 2023)
Завдання проектування електричних мереж (ЕМ) зводиться до вибору раціональних рішень та їх найкращих параметрів з подальшим вибором найефективнішого варіанту для проектування. В рамках цього завдання першочергово вірішується питання щодо струмопровідної частини повітряних ліні (ПЛ) електропередачі, а саме проводів, які забезпечують передачу необхідної потужності по ЕМ і впливають на режимну та конструк тивну надійність електропередачі.
Keywords: колективна монографія; електричні мережі; напруга; повітряні лінії електропередачі; потужність; аналіз високотемпературних проводів; струм; аналіз проводів спеціальної конструкції