Реформування сфери публічного управління в галузі освіти - Ткачова, Надія Петрівна; Клімов, Максим Володимирович (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
Проведене дослідження виявило проблеми в сфері реформування освіти. По-перше, це фінансова нестача: багато громад мають обмежені бюджети, що впливає на якість освітніх послуг. По-друге, це опір змінам, так як частина освітян не підтримує нові підходи через звичку до старої системи. По-третє, цифровий розрив - не всі регіони країни мають доступ до якісного інтернету та технічного обладнання.
Keywords: публічне управління; освіта; університети; ринок; студенти; викладачі; реформування управління