Косс, Андрій МиколайовичМарченко, В. С.2022-10-112022-10-112021Косс А. М. Впровадження технологій зеленої хімії під час виробництва очищеної гіалуронової кислоти екстракцією з тваринної сировини / А. М. Косс, В. С. Марченко // Хімія, біо-і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості: зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянський [та ін.]; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"[та ін.]. – Харків: НТУ "ХПІ", 2021. – С. 181-183.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58414ukзабруднення навколишнього середовищавикиди парникових газівекологіязелена хіміягіалуронова кислотаВпровадження технологій зеленої хімії під час виробництва очищеної гіалуронової кислоти екстракцією з тваринної сировиниArticle