Технології захисту навколишнього середовища на автомобільному транспорті - Шибко, Є. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано доцільність та необхідність використання нових технологій в сфері автомобільного транспорту з метою зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.

Feasibility and necessity of using new technologies in the field of automobile transport inorder to reduce the negative impact on the environment.
Environmental protection technologies for motor transport
Keywords: навколишнє середовище; автомобільний транспорт; технології; environment; motor transport; technologies