Взаємозв’язок інтегралів Фур’є та Хартлі - Удовиченко, В. М. (НТУ "ХПІ", 2008)
Сформульовані та доведені теореми, що встановлюють взаємозв’язок інтегралів Фур’є та Хартлі для неперіодичних та фінітних функцій. Дані теореми є узагальненням відповідних теорем, які встановлюють взаємозв’язок між операторами обчислення дискретних та дискретно-неперервних перетворень Фур’є та Хартлі. Наведені тестові приклади.

The theorems establishing interrelation between integrals of Fourier and integrals of Hartley for acyclic and limited function are formulated and proved. These theorems are generalisation of the corresponding theorems, establishing interrelation between operators of calculations of discrete and discrete-continuous transformations of Fourier and transformations of Hartley. Test examples are resulted.
The interrelation between integrals of Fourier and integrals of Hartley
Keywords: інформаційні технології; неперіодичні функції; фінітні функції; дискретно-неперервні перетвореня