Стратегічний аналіз виробничого потенціалу промислового підприємства - Перерва, Петро Григорович; Якушко, Ангеліна Євгенівна (Київський національний університет культури і мистецтв, 2022)
Однією з умов ефективності та успіху розробленої стратегії є об’єктивний погляд на реальний стан виробничого потенціалу промислового підприємства, що дає можливість впроваджувати технологічні інновації.
Keywords: національний виробничий потенціал; управлінські рішення; конкурентні переваги; бізнес-стратегії