Метод побудови топології мобільних безпровідних мереж - Лазуренко, Богдан Олександрович; Охрименко, Максим Юрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є обґрунтування застосування БПЛА, що забезпечує топології більшу дальність передачі, підтримку наземних мереж зв'язку, допомогу у обміні даними між пристроями та засобами IoT.
Keywords: інформаційні технології; 5G; мережа FANET; штучний інтелект