Економіко-правове регулювання процесів діджиталізації на світовому ринку - Кучинський, Володимир Анатолійович; Ткачов, Максим Михайлович; Перерва, Петро Григорович (Уманський національний університет садівництва, 2022)
Доведено, що цифрові технології є основним драйвером розвитку та можливостей у багатьох галузях і секторах: підключені автомобілі змінюють автомобільну промисловість.
Keywords: інформаційні технології; діджиталізація; світовий ринок; ефективність; промислові підприємства