Імітаційне моделювання блоків установки переробки піроконденсату за допомогою ПЗ UniSim Design - Ільченко, Марія Володимирівна; Миронов, Антон Миколайович (Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", 2019)
Розглянуто можливість застосування програмного забезпечення UniSim Design для перевірки та уточнення даних, зібраних на нафтохімічному виробництві. Побудовано імітаційну модель виробництва із розбиттям загальної схеми на чотири фрагменти, згідно основних структурних блоків. Підтверджено збіжність результатів моделювання з відомими виробничими даними.

Рассмотрена возможность применения программного обеспечения UniSim Design для проверки и уточнения данных, собранных на нефтехимическом производстве. Построена имитационная модель производства с разбивкой общей схемы на четыре фрагмента, в соответствии с основными структурными блоками. Подтверждено сходимость результатов моделирования с известными производственными данными.

The possibility of using the UniSim Design software to verify and clarify data collected at the petrochemical plant is considered. A production simulation model with the division of the whole scheme into four fragments, in accordance with the basic structural blocks, is constructed. The convergence of simulation results with known production data is confirmed.
Имитационное моделирование блоков установки переработки пироконденсата при помощи ПО UniSim Design
Imitation Modeling of Pyrocondensate Processing Installation Units Using UniSim Design Softwar
Keywords: UniSim Design; інтеграція процесів; піроконденсат; бензол; интеграция процессов; пироконденсат; process integration; pyrocondensate; benzene; імітаційні моделі виробництва