Дослідження факторів підвищення ефективності конструкторської підготовки виробництва - Потапов, Федір Вікторович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що основними напрямками підвищення ефективності конструкторської підготовка виробництва є автоматизація, цифровізація, стандартизація та розвиток компетенцій персоналу. Впровадження процесів діджиталізації в склад робіт конструкторської та технологічної підготовка виробництва нової продукції на промислових підприємствах – це вимога часу, за цими технологіями майбутнє інноваційної діяльності
Keywords: інновації; конструкторська підготовка; виробництво; освоєння; ринок; промислові підприємства