Османова, Ольга ВікторівнаГасюк, Лариса ВасилівнаШандула, О. В.Гладкий, Федір Федорович2020-06-042020-06-042012Дослідження впливу структурованих ліпідів та етилових ефірів на стійкість до мікробіологічного та окисного псування функціональних жирових систем / О. В. Османова [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2012) : наук. вид. : тези доп. 20-ї міжнар. наук.-практ. конф., [15-17 травня 2012 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2012. – С. 308.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/46772ukхарчова промисловістьжирні кислотирафіновані оліїмікробіологічний контрольмікроорганізмимайонезиДослідження впливу структурованих ліпідів та етилових ефірів на стійкість до мікробіологічного та окисного псування функціональних жирових системThesis