Сучасні проблеми харчової промисловості України - Лінькова, Олена Юріївна; Огоновський, В. Й. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджені економічні проблеми харчової промисловості України. Проаналізовані основні чинники виникнення економічних проблем харчової промисловості та шляхи їх подолання. Розглянуті особливості харчової промисловості України.

In this paper the problem of cost-effective food industry in Ukraine, revealed their essence. Analyzed the basic premise of the economic problems the food industry and their solutions. The features of the food promyshlennsoti Ukraine
Keywords: попит та пропозиція; система збуту; економічні проблеми; харчова промисловість; промисловість України; economic problems; food industry; industry of Ukraine