Оптимізація процесів здійснення капіталовкладень в оновлення основних фондів - Губа, О. С.; Майстро, Руслана Григорівна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті пропонується методичний підхід до визначення раціональної інтенсивності нарахування фіскальної й економічної амортизації, який базується на розрахунку оптимального строку експлуатації основних засобів. In article are offered the methodical approach to definition of rational intensity of charge of fiscal and economic amortisation is based on розрахуванни optimum term of operation of the basic means.
Keywords: джерела і форми фінансування; основні фонди; відшкодування вартості; інвестиційна активність; інноваційна діяльність; амортизаційна політика