Логістичні принципи організації місцевої роботи на станції - Сіконенко, Григорій Михайлович; Марченко, Т. Ю. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто основні принципи функціонування логістичних транспортно – технологічних систем доставки вантажів. Наведені умови, що характеризують рівень якості обслуговування споживачів. Запропоновано при визначені критеріїв обслуговування, що є комплексним показником, враховувати ціну обслуговування і здатність логістичної системи забезпечити доставку необхідного споживачу товару в встановлений термін і місце.
Keywords: Укрзалізниця; УЗ; товарно-матеріальні ресурси; логістичні системи; сортувальні станції