Лук'янова, Є. Є.Масалітіна, Наталія Юріївна2020-03-032020-03-032019Лук'янова Є. Є. Удосконалення біотехнології виробництва напівтвердих сирів типу Гауда / Є. Є. Лук'янова, Н. Ю. Масалітіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 291.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44756ukсквашування молоказакваскасичужний ферментхлористий кальційУдосконалення біотехнології виробництва напівтвердих сирів типу ГаудаThesis