Проблеми формування цінової стратегії промислових підприємств в умовах ринку - Мардус, Наталія Юріївна (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглянуто проблеми розробки основних положень по формуванню цінової стратегії вітчизняного промислового підприємства, підвищення значимості проблеми формування вітчизняними підприємствами цінових стратегій на сучасному етапі

In the article the problems of development of substantive provisions are considered on forming of price strategy of domestic industrial enterprise, increase of meaningfulness of problem of forming of price strategies domestic enterprises on the modern stage
Keywords: виробничо-збутовий комплекс; функціонування підприємства; ціноутворення; маркетинг; методичні рекомендації