Рижкова, Т. М.Трускова, Т. Ю.Кузнєцова, Л. М.2017-12-122017-12-122008Рижкова Т. М. Підвищення біологічної цінності сичужних сирів, виготовлених із козиного молока за допомогою органічних кислот / Т. М. Рижкова, Т. Ю. Трускова, Л. М. Кузнєцова // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 43. – С. 29-32.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/33328В статті наводяться дані про позитивний вплив оптимальних доз двох видів органічних кислот: аскорбінової та лимонної, що спрямований на підвищення біологічної цінності розсільних сирів, виготовлених з козиного молока, зокрема, на збільшення в них есенціальних жирних кислот.ukактивна кислотністьаскорбінова кислоталимонна кислотазаквашувальна мікрофлораПідвищення біологічної цінності сичужних сирів, виготовлених із козиного молока за допомогою органічних кислотArticle