Підвищення біологічної цінності сичужних сирів, виготовлених із козиного молока за допомогою органічних кислот - Рижкова, Т. М.; Трускова, Т. Ю.; Кузнєцова, Л. М. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті наводяться дані про позитивний вплив оптимальних доз двох видів органічних кислот: аскорбінової та лимонної, що спрямований на підвищення біологічної цінності розсільних сирів, виготовлених з козиного молока, зокрема, на збільшення в них есенціальних жирних кислот.
Keywords: активна кислотність; аскорбінова кислота; лимонна кислота; заквашувальна мікрофлора