Філософія управління в системі наук про управління - Пономарьов, Олександр Семенович; Чеботарьов, Микола Корнійович; Солодовник (Бутенко), Тетяна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Наведено методичні вказівки щодо підготовки до семінарського заняття з філософії управління, присвяченого визначенню системи наук про управління і місця філософії управління в цій системі. Показано її центральну роль і характер взаємозв’язків та взаємодії з іншими науками. Вказівки містять мету семінару, короткий опис теоретичного матеріалу, розгорнуті завдання у вигляді розминки та практичні вправи – тест та аналіз проблемних ситуацій, а також запитання і завдання для самоконтролю. Призначено для слухачів денної і заочної форм навчання за магістерською програмою зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» та для керівників-практиків, які прагнуть підвищити свою загальну, філософську та професійну управлінську культуру і знання з філософії управління. Можуть бути корисними всім, хто цікавиться проблемами сучасного управління.
Keywords: методичні вказівки; семінарські заняття; тест на емоційність; аналіз проблемних ситуацій