Перспективи та проблеми інноваційної діяльності в Україні - Коноваленко, Я. С.; Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (Харківський інститут управління, 2012)
Особливого значення інноваційний процес набуває для перехідних економік. А саме такою є економіка України. Застосування досягнень науки в галузі інновацій, може визначати шлях соціально-економічних перетворень, для України, як держави з перехідною економікою.
Keywords: інноваційні процеси; перехідна економіка; підприємство; конкуренція