Дослідження процесу обтікання корпусу МТ-ЛБ ударною хвилею - Васильєв, Антон Юрійович (НТУ "ХПІ", 2009)
Розв'язано задачу розробки методики аналізу процесу обтікання корпусу МТ-ЛБ ударною хвилею від потужного вибуху.

The methods of shock wave flow analysis of MT-LB vehicles were developed.
Keywords: тиск; бойова машина; легкоброньовані машини; ЛБМ; метод скінченних різниць; МСР; рівняня Нав’є-Стокса