Цифрові інструменти управління результативністю маркетингової діяльності підприємства у воєнний час - Шаруділова, Дар'я П.; Воронько, Анастасія; Ларка, Людмила Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Визначено основні напрями підвищення ефективності управління результативністю маркетингової діяльності підприємства. Проаналізовано вплив воєнного стану на маркетингові ризики маркетингової діяльності
Keywords: цільова аудиторія; цифровізація; ризики; маркетингової діяльності; ефективність