Розробка і удосконалення елементів в системі антикризової політики підприємства - Пляшечник, Д. Ю. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті йде мова про необхідність розробки і реалізації антикризової політики на підприємствах, що знаходяться в кризовому стані. Для вирішення цієї проблеми запропонована розробка антикризової політики, яка містить комплекс елементів і механізмів по прогнозуванню кризи, виходу з неї, а також стабілізації фінансового стану підприємства.

In the article there is the question about the necessity of development and realization of uncrisis strategy on enterprises, that are found in the crisis situation. For the decision of this problem development of uncrisis policy, which contains the complex of elements and machineries on prognostication of crisis, exit from her, and also stabilization of the financial situation of enterprise, is offered.
Keywords: механізм банкрутства; кризовий стан; антикризове управління; фінансова стратегія; ліквідаційні процедури