Показники оцінювання потенційних партнерів підприємства - Ус, М. І. (НТУ "ХПІ", 2012)
Виявлено та згруповано показники, а також було систематизовано дії, що використовуються при виборі потенційних партнерів

The indicators are identified and grouped also were systematized actions that are used in selecting potential partners
Keywords: партнерські відносини; стратегічні можливості; формування відносин; управління; potential partner; partner relations; strategic possibilities; forming of relations