Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі" - Стригуль, Лариса Станіславівна (My University, 2023)
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень в галузі» містять перелік тем та завдань для індивідуальної роботи студентів, програму навчальної дисципліни та список джерел інформації.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; наука; дослідження; емпіричні методи; інформаційне забезпечення