Неорганічний порошок на основі фосфату кальцію для одержання антибактеріального склоемалевого покриття - Саввова, Оксана Вікторівна; Брагіна, Людмила Лазарівна; Соболь, Наталія Петрівна; Васютін, Федір Андрійович; Бабіч, Олена Вікторівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2010)
Неорганічний порошок на основі фосфату кальцію Сa₃(РО₄)₂ для одержання антибактеріального склоемалевого покриття, який відрізняється тим, що він додатково містить фосфат цинку Zn₃(РO₄)₂ або фосфат міді Cu₃(PO₄)₂, або їх суміш, при наступному співвідношенні Сa₃(РО₄)₂ : Zn₃(РO₄)₂ : Cu₃(PO₄)₂ = k : m : n, де k = 1, m та n = 0, 1, 2, 3.
Keywords: патент; винахід; склоемалеві вироби; фосфат цинку; фосфат міді; осади