Аналіз сучасного стану інноваційної діяльності підприємств України та Харківської області - Лисенко, С. Ф.; Косенко, Андрій Васильович; Латишева, О. В.; Лісовець, М. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі проведено аналіз сучасного стану інноваційної діяльності підприємств України, наукової діяльності та процесів управління функціонуванням підприємств.

The analysis of the modern state of innovative activity of enterprises of Ukraine, scientific activity and processes of management functioning of enterprises is in process conducted.
Keywords: аналіз; інновації; конкурентоздатність; наукові кадри; управління