Проблеми розвитку промислових підприємств та впровадження інновацій в їх господарську діяльність - Ярова, В. І.; Отінова, К. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті досліджено сучасний стан розвитку промислових підприємств України, що в переважній більшості характеризуються низькою конкурентоспроможністю. Та розглянуто впровадження інновацій, як шлях подолання сучасних проблем їх господарювання.

This article explores the current state of development the industrial enterprises of Ukraine in the vast majority are characterized by low competitiveness. And it considers innovation as a way to overcome their current economic problems.
Keywords: промислова політика держави; інноваційна активність; конкурентоспроможність; економічний розвиток; ринкові позиції