Дослідження принципів інклюзивної економіки - Нечепоренко, Денис Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Одеський національний технологічний університет, 2024)
Пропоновані базові принципи інклюзивної економіки по своїй суті спрямовані на створення в країні економічної системи, яка забезпечує рівні можливості для всіх, сприяє соціальній справедливості та підтримує стале економічне зростання. Їх наукове дослідження, нашу думку, є важливим для розробки в країні ефективних політик та практик, що сприяють створенню інклюзивної економіки, є важливим інструментом для створення більш справедливого, стабільного та процвітаючого суспільства.
Keywords: інклюзивна економіка; принципи створення; сталий розвиток; концепція