Матове емалеве покриття - Саввова, Оксана Вікторівна; Брагіна, Людмила Лазарівна; Соболь, Наталія Петрівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2006)
Матове емалеве покриття для нанесення на маловуглецеву сталь, яке вміщує оксиди кремнію, натрію та титану, яке відрізняється тим, що додатково вміщує оксиди бору та цинку при слідуючому співвідношенні компонентів, %: SiO₂ 38-45; В₂О₃ 5-15; Nа₂О 12-17; TiO₂ 10-15; ZnO 15-25.
Keywords: деклараційний патент; корисна модель; емалювання; маловуглецева сталь; оксиди бору; оксиди кремнію