Методичні вказівки до практичного заняття № 9 "Оцінки умов праці за показниками шуму" з дисципліни "Атестація робочих місць за умовами праці" - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Кузьменко, Олена Олексіївна; Макаренко, Вікторія Василівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (ФОП Панов А. М., 2020)
Мета роботи – набути практичні навички щодо: 1) визначення послідовності проведення атестації за показником шуму; 2) здійснення відбору необхідних відомостей для заповнення протоколів; 3) складання протоколу досліджень за показником шуму на робочому місці; 4) оцінки класу умов праці за показником шуму.
Keywords: методичні вказівки; контроль шуму; вимірювальні прилади; монтажні столи; види трудової діяльності