Одна теорема про ізогеометричні властивості операторів інтерлінації функцій 2-х змінних - Литвин, О. М.; Литвин, О. О.; Ткаченко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті доведена одна теорема про ізогеометричнівластивості операторів інтерлінації функцій 2-х змінних. Зроблені висновки про вгнутість (опуклість) функції двох змінних при фіксованих значеннях y або x у напрямках осей Ox або Oy відповідно, якщо сліди цієї функції є вгнутими (опуклими) відповідно.

Thearticle one theorem of isogeometrical properties of operators interlineation functions of two variables is proved. Conclusions are drawn on concavity (camber) of function of two variables at the fixed values y or x in a directionof axes Ox or Oy accordingly if traces of thisfunction areconcave (convex) accordingly.
Keywords: системи автоматичного проектування; авіадвигун; математичні моделі; інтерлінаційні властивості