Визначення складу сталі, виходячи із даних мікроструктурного аналізу - Шаповалова, Марія Ігорівна (Інститут прикладних проблем механіки і математики імені Я. С. Підстригача НАН України, 2018)
In the course of the work, a neural network was created yields a conclusion about the chemical state of steel from the image of its microstructure.
Determination of the steel composition by its microstructure
Keywords: сталь; мова програмування Python; оцінка хімічного складу речовини; розпізнавання мікроструктури