Ознаки класифікації технологій управління персоналом - Савченко, Ольга Ігорівна; Кучинський, Володимир Анатолійович; Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Гуцан, Олександр Миколайович; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Запропоновано всі технології управління персоналом розділити на кілька класів, заснованих на декількох особливостях: всі технології розділені за призначенням; технології управління персоналом розрізняються за ознакою причини їх появи; технології управління персоналом можна розділити за масштабами їх застосування; технології управління персоналом можна розділити за ознакою визначеності.
Keywords: менеджмент персоналу; інноваційні технології; класифікація; промислові підприємства