Методика комунікаційної підтримки бренду - Шаповаленко, К. С.; Агаєв, В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Стаття присвячена обґрунтуванню використання методик комунікаційної підтримки брендів в умовах технічного прогресу, що вимагає інноваційних підходів до ведення страхового бізнесу. Особливо впливає бурхливий розвиток ІТ-технологій, що викликає глибокі соціально-економічні перетворення. Страховики мають обгрунтовано оновлювати методики комунікаційної підтримки власних брендів. Об’єктом дослідження є теоретичне та практичне вивчення брендів на страховому ринку. Предметом дослідження є комунікаційна підтримка страхових брендів, з метою підвищення ефективності діяльності компаній

Article is devoted to the use of methods of communication support brands in terms of technological progress, which requires innovative approaches to insurance business. Partic ularly affects the rapid development of IT technology, causing profound social and economic transformation. Insurers have science - based update method of communication support their own brands. The object of research is theoretical and practical situation o f branding in the insurance market. The subject of research is communication support insurance brands as a means of improving the performance of companies
Keywords: технічний прогрес; страхові послуги; маркетингові комунікації; брендинг; technical progress; insurance services; marketing communications; branding