Математичні моделі та оптимізація кредитного ризику - Гомозов, Євген Павлович; Кулагіна, К. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянуто задачу аналізу методів оцінки кредитного ризику та знаходження оптимальної методики управління кредитним ризиком.
Keywords: кредитний ризик; математична модель; оптимізація; кредитний портфель