Фактори диференціації оплати праці як основа матеріальної мотивації працівників - Гуцан, Олександр Миколайович (My University, 2023)
У тезах систематизовані та розглянуті ключові фактори диференціації оплати праці як основи матеріальної мотивації працівників у сучасних умовах.
Keywords: мотивація; фактор; оплата праці; кількість праці