Фактори впливу на відбір проб підземних вод - Грицина, І. Д. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розглянуті фактори впливу на процес відбору підземних вод, що впливають на точність та надійність результатів моніторингу під час польових досліджень.

The authors considered the factors that affect the process of sampling groundwater. These factors affect the accuracy and reliability of monitoring results during research.
Factors influencing sampling groundwater
Keywords: підземні води; забруднення; відбір проб; моніторинг; groundwater; pollution; sampling; monitoring