Фінанси - П'ятак, Тетяна Вікторівна (My University, 2022)
Дисципліна "Фінанси" належить до циклу дисциплін професійної підготовки за спеціальністю. Курс спрямований на отримання теоретико-методичних знань в галузі фінансів, засвоєння закономірностей їх розвитку на макро- і мікрорівнях, як теоретичної основи фінансової політики і розвитку фінансової системи України.
Keywords: методичні вказівки; розрахункове завдання; мета; вихідні дані; оформлення; критерії оцінювання