Контрольні завдання до курсу "Українська мова професійного спілкування" - Пенькова, Елла Георгіївна; Дяченко, Олена Валеріївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Контрольні завдання з курсу "Українська мова професійного спілкування" призначені для студентів першого курсу заочної форми навчання економічних факультетів. Метою курсу є вдосконалення й поглиблення знань з граматики, синтаксису, стилістики ділового та наукового стилів української мови, формування вмінь та навичок укладання різних видів ділових та наукових документів
Keywords: резюме; заява; автобіографія; характеристика; довідка; доповідна записка; пояснювальна записка; звіт; протокол; розпорядження; наказ; розписка; доручення; акт; ділова кореспонденція; господарсько-договірні документи; договір; трудова угода; науковий текст; інформативний реферат; анотація; листи