Лімфодренажне тренування студентів спеціальної медичної групи - Церетелі, Вікторія Олександрівна; Юрченко, Вікторія Борисівна; Шаповалова, Валентина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Для урізноманітнення діяльності студентів спеціальної медичної групи з фізичного виховання було підібрано комплекс вправ лімфодренажного тренування. За допомогою лімфодренажних вправ можна досягти посилення швидкості потоку лімфи та нормалізації руху у тілі. Це сприятиме покращенню здоров’я молоді з будь-якою нозологією.
Keywords: студенти; лімфодренажне тренування; спеціальна медична група; фізичне виховання; вправи