Мартиненко, П. Ю.Близнюк, Ольга Миколаївна2020-02-112020-02-112018Мартиненко П. Ю. Оптимізація реологічних властивостей в біотехнології виробництва йогурту / П. Ю. Мартиненко, О. М. Близнюк // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 265.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44281ukхарчові добавкиполісахаридив'язкістьпектинові речовиниОптимізація реологічних властивостей в біотехнології виробництва йогуртуThesis