Розробка спеціалізованої гібридної мікросхеми - Рало, А. О.; Замаруєв, Володимир Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
У доповіді розглянуто рішення на основі однократно програмованої мікросхеми SLG47105V фірми Renesas, що використана для керування електричним двигуном постійного струму.
Keywords: цифрова обробка інформації; електричний двигун; програмована мікросхема