Розробка пропозицій підвищення ефективності системи управління персоналом на підприємстві енергетичного комплексу - Матросов, Олександр Дмитрович; Курило, Тетяна Олександрівна; Проскурня, Олена Михайлівна (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглянуто пропозиції підвищення ефективності системи управління персоналом на промисловому підприємстві енергетичного комплексу за рахунок створення підвідділів по роботі з кадрами, впровадження алгоритму вибору стратегії розвитку трудового потенціалу підприємства.

In the article suggestions of increase efficiency of system management by a personnel are considered on the industrial enterprise of power complex due to сreation of departments on work with shots, introduction a algorithm of choice by strategy of development labour potential of enterprise
Keywords: управління підприємством; якість управлінських кадрів; система управління персоналом; трудовий потенціал