К оценке быстродействия ПЛИС-реализаций генераторов псевдослучайных таблиц - Ивашко, Андрей Владимирович; Солощук, М. Н.; Алтухова, О. В.; Степаненко, А. В. (НТУ "ХПИ", 2008)
У статті розглянуті методи генерації псевдовипадкових послідовностей та таблиць. Запропоновано генерувати псевдовипадкові таблиці на основі двовимірного матричного зсувного регістру зі зворотними зв'язками. Обґрунтовано вибір елементної бази для реалізації генераторів. Оцінено часові характеристики генераторів на основі програмованих логічних інтегральних схем.

In proposed article pseudorandom sequences and tables generation methods are considered. Pseudorandom tables generation on the base of two-dimensional linear feedback shift registers are proposed. Elementary basis selection is grounded. Time characteristics of FPGA-based generators are estimated.
Keywords: последовательности Голда; псевдослучайные последовательности; многоканальные цифровые системы; матричный генератор