Напрями зміни моделі національної економіки України - Назаренко, Олена Василівна; Решетняк, Наталя Борисівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто оцінку міжнародного рейтингу конкурентоспроможності економік. Висловлюються думки про необхідність зміни моделі національної економіки України

In the article the evaluation of the international rankings of competitiveness of economies. Expressed to change the model of the national economy of Ukraine
Keywords: міжнародні рейтинги; конкурентоспроможність економіки; макроекономічна стабільність; ринок; інноваційний потенціал; товар; international rankings; competitiveness of the economy; direction; change; model; national economy