Напрямки вдосконалення діяльності підприємств туристичної галузі за рахунок впровадження інформаційних технологій - Стригуль, Лариса Станіславівна; Івлєва, М. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Використання комп’ютерних мереж, Інтернет-технологій в автоматизації бізнеспроцесів туристичного бізнесу підвищують ефективність комерційної діяльності туристичних фірм.

Use of computer networks, Internet technologies in automation of business processes of tourist business raise efficiency of commercial activity of travel companies.
Keywords: туристичний бізнес; міжнародний туризм; інтернет-технології; автоматизація; конкурентні переваги; системи оптимізації прибутку