Дослідження оптичних властивостей плазм з м`яса птиці та гідробіонтів - Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.; Карпенко, З. П. (НТУ "ХПІ", 2012)
Досліджено оптичні властивості плазм, вилучених з м`ясної сировини. Встановлено залежність кута розсіювання світла в плазмах від різноманітних чинників: умов утримання, годування птиці та гідробіонтів, а також досліджено вплив на його значення циклічного заморожування

Investigated the optical properties of the plasma, isolated from meat. Detected the dependence of the angle of light scattering in plasmas on various factors: the condition of keeping and feeding poultry and hydrobionts, numbers of cycles freezing
Keywords: кут розсіювання світла; ефект Тиндаля; умови вирощування; умови зберігання; plasma; optical properties; Tyndall effect; angle light scattering