Стабілізація існуючих відпускних тарифів на теплову енергію на основі моделі оптимізації використання паливних ресурсів - Федоренко, Ірина Анатоліївна; Шведун, Вікторія Олександрівна (ТОВ "ДКС Центр", 2013)
У статті обгрунтовано та запропоновано модель стабілізації існуючих відпускних тарифів на теплову енергію за рахунок більш раціонального використання паливних ресурсів на основі дослідження особливостей цінової політики провідних виробників теплової енергії України.

In article the model of existing thermal energy transfer tariffs stabilization due to more rational fuel resources using on the basis of Ukraine's leading thermal energy manufacturers' price policy features research is proved and offered.
Keywords: собівартість; цінова політика; цінова стратегія; максимальний прибуток; cost price; price policy; price strategy; maximum profit